Historie;

Skyddas historie strækker sig tilbage til 1976, dengang som en del af Järnia AB . Konceptet har udviklet sig over tiden og er i dag førende inden for personlige værnemidler. Skydda blev et selvstændigt selskab i 1997 og er siden vokset fra en omsætning på SEK 280 mio til i dag SEK 1 200 mio. Skydda Konceptet er i dag repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Estland . Produktsortimentet sælges delvis i flere end 20 lande.

”Vi er det førende koncept i personlige værnemidler”

Erfaring;

Vores tekniske eksperter har stor erfaring inden for personlige værnemidler, samt arbejdsmiljølove og regler. Dette garanterer at finde den rette løsning til dit behov.

Brancheerfaring;

Meget af den tid vi lægger ude i marken, gør vi i samarbejde med arbejdsmiljøansvarlige/sikkerhedsansvarlige fra industri- og byggesektoren. Disse udfordringer giver os hele tiden ny viden og forståelse, som vi anvender, når vi udvikler den bedste løsning til dig. Med hjælp fra stærke partnere i vores forhandlernetværk kan vi tilbyde best access til Nordens stærkeste koncept inden for personlig beskyttelse.


Sortimentsudvikling;

Skydda har gennem årene opbygget det stærkeste nordiske sortiment af personlige værnemidler, både på produkter og serviceydelser.

Produktsortimentet består både af verdens førende eksterne varemærker, samt stærke egenudviklede varemærker. Vores produktudvikling sker i tæt samarbejde med brugerne, som vi ser som afgørende for at skabe løsninger, der holder.

Skydda udvikler løbende forskellige typer af serviceydelser, såsom uddannelser, risikoanalyser m.m.

 

Læs mere om vores produkter

Læs mere om vores Serviceydelser

 

Teknisk support;

Vi sidder ved telefonen og hjælper med information om vores produkter og services. Vores mål er at sikre, at du får den bedst mulige service. Du kontakter os også vedr. leverings - & pris spørgsmål.

KUNDESERVICE;

I Vores kundeservice, tager vi os af ordrer, fakturaer, returvarer og lign spørgsmål, herunder klager. Her forsøger vi at løse de problemer, der ikke vedrører produktkendskab.

Vi er på plads mellem 8:00 - 16:00 hver dag og om fredagen til kl. 13.00.  Du kan nå os via telefon: 43909000, e-mail: info@skydda.dk

Certificeringer;

Skydda PPE AB er miljø - & kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001: 2008 , ISO 14001: 2004 og OHSAS 18001 : 2007. Dette betyder, at vi har dokumenterede procedurer for, hvordan vi skal arbejde for at opnå høj kundetilfredshed, reduceret miljøpåvirkning og sikkert arbejdsmiljø. Certificeringsvirksomheden DNV gennemgår vores aktiviteter. 

 

Certifikat iso kvalitet/miljØ/arbeJDsmiljØ