21-03-2013;
Guide Beskyttelseshandske får verdens største designpris "Red Dot: Product Design Award"

RED DOT AWARD WINNER 2013.
Den svenske leverandør af beskyttelseshandsker, Guide, udkonkurrerer hundredvis af andre internationale produkter, da virksomheden tildeles den prestigefulde designpris "Red Dot: Product Design 2013". Udnævnelsen er et globalt og vægtigt kvalitetsstempel for førsteklasses design.  I årets Red Dot konkurrerede flere end nogensinde om den eftertragtede udmærkelse.

Red Dot er verdens største designkonkurrence. Udnævnelsen kaldes også designernes Nobelpris. I år deltog godt 1860 virksomheder, designere og arkitekter fra 54 lande med sammenlagt 4662 produkter. Den internationale jury, som i år blev gæstet af verdensdesigneren Jimmy Choo, udråbte Guides nye serie beskyttelseshandsker som bedste produktdesign i kategorien "Automotive and Transportation". En vægtig udnævnelse, der tidligere år er blevet tildelt bl.a. BMW M5 og Volvo FH for Volvo lastbiler.
 
Formstærk livredder
På Guides hovedkontor i Ulricehamn arbejder fire personer med produktudvikling ud af et team på i alt syv personer. Ambitionen er at lancere unikke produktkoncepter hvert andet år. Udviklingsafdelingen har gennem flere år lagt et gedigent arbejde i at udvikle en kollektion, som giver brugeren optimal bevægelsesfrihed og finmotorik. Mønsteret er designet i 3D og er desuden modelleret helt efter håndens form. Den nye handskeserie er på vej ud i handelen og vil blive solgt fra og med april.

Expand »
Läs mer här