30-03-2014;
Skydda Protecting People hædres internationalt

Virksomheden Skydda Protecting People, der er Nordens største leverandør af personlige værnemidler til bygge- og industrisektoren, er blevet belønnet tredobbelt med verdens fornemste pris inden for produktdesign, ”Red Dot Design Award”. Udnævnelsen er et globalt og vægtigt kvalitetsstempel for førsteklasses design.

 

I årets Red Dot konkurrerede flere end nogensinde om den eftertragtede udmærkelse. Det er tre af Skyddas selvudviklede varemærker, der belønnes: Guide for beskyttelseshandskerne CPN, Zekler for beskyttelsesbrillekollektionen Nordic Line og Cresto for rednings- og evakueringsudstyret ResQ DD.

Udnævnelsen Red Dot Design Award kaldes også designernes Nobelpris. I år deltog 4815 bidrag fra 54 lande. Den anerkendte internationale jury belønnede Guide, Zekler og Cresto med udmærkelsen for bedste produktdesign.

Produktudvikling på højeste niveau
Skydda har siden starten i 1976 udviklet personlige værnemidler til industri- og byggesektoren. Som markedsførende i Norden er Skydda kendt for sin høje kompetence og leverance af effektive løsninger som bidrag til en mere sikker arbejdsplads. En betydelig del af Skyddas tilbud udgøres af selvudviklede koncepter og produkter under egne varemærker, der i dag er internationalt anerkendte med salg i ca. 30 lande.
Inden for samtlige af Skyddas varemærker har man stort fokus på innovation og funktion baseret på de højt stillede krav fra de professionelle brugere på Skyddas nordiske kernemarkeder.

De vindende bidrag
Guide CPN beskyttelseshandsker
Guide CPN er en kollektion af arbejdshandsker, som beskytter mod skære-, stik- og nåleskader på et niveau, som langt overgår gældende EN-standard. Det er andet år i træk, Guide vinder udmærkelsen Red Dot Design Award.

Zekler Nordic Line beskyttelsesbriller
Zekler Nordic Line er en kollektion af beskyttelsesbriller med tre modeller i tre forskellige størrelser for at passe forskellige ansigtsformer og beskytte øjnene bedre, så risikoen for mellemrum minimeres.

Cresto ResQ DD redningsudstyr
ResQ DD er et rednings- og evakueringsudstyr til bl.a. vindmøller. Dets unikke teknik gør det muligt at klare en nedfiringsvægt på op til 282 kg og højder op til 600 meter, hvilket overgår gældende EN-standard.

- En vigtig parameter i succesen er det nære samarbejde, vi har med professionelle brugere, hvor vi lytter til markedet og tester vores produkter i udviklingsprocessen. Vi lægger stor vægt på funktionelt design, og det er utrolig ærefuldt, at vi får international opmærksomhed for vores arbejde, siger Mikael Malmgren.

Red Dot-udmærkelsen uddeles i Tyskland den 7. juli i operahuset Aalto-Theater i Essen. Til sommer vil Guides, Zeklers og Crestos produkter være repræsenteret på en specialudstilling i Red Dots designmuseum sammen med andre prisbelønnede produkter. De vindende bidrag flyttes derefter til en permanent udstilling, som varer et år. Udstillingen er verdens største udstilling af nutidigt design.

For yderligere information, kontakt venligst:
Skydda Danmark A/S
info@skydda.dk

Läs mer här

02-02-2014;
Zekler kommer med Bluetooth teknologi i høreværn

Endelig er den her! Robust mikrofon med meget effektiv støjdæmpning for klar og tydelig kommunikation. Desuden er opkoblingen ganske problemfri - nem at tilslutte, en fornøjelse at bruge. Få den med eller uden radio. Fås også til hjelmmontering.
På lager fra uge 11.

Läs mer här