30-11-2015;
Åbningstider mellem jul & nytår

Vi holder telefonåbent d. 28 - 30 december kl. 9 – 14. Den 24. og 31. december 2015 holder vi lukket.


06-11-2015;
GUIDE LANCERER STORT VANDTÆT PROGRAM!

For at bevise at vandtæt rent faktisk betyder vandtæt, så er arbejdshandskerne testet af særligt udsatte erhvervsgrupper i Europas mest regnfulde by, Bergen, hvor det skønsmæssigt regner hver anden dag med omkring 2.250 mm. regn pr. år.*

”I testen har vi valgt også at inddrage erhvervsgrupper, som dagligt arbejder udendørs, men som traditionelt ikke har adgang til arbejdstøj på samme måde som bygge- og industribranchen. Det har vi gjort for at få et andet perspektiv på vores nye modeller, men også for at understrege, at alle erhverv har ret til arbejdstøj, der matcher arbejdsdagens gøremål, siger Åsa Lindberg Svensson, sortimentchef hos Guide.

Blandt erhvervsgrupperne, der har testet handskerne, findes bl.a. pædagoger, bude og tømrere. Med de nye modeller supplerer Guide sin kollektion med yderligere vandtætte arbejdshandsker for på den måde at bidrage til en behagelig, tør og sikker arbejdsdag.

Resultatet af "The Wet Test" findes på YouTube fra og med i dag. Se med her

Se også hele kampagnen her!

19-10-2015;
Guide 5145W - Den tynde vandtætte handske

Guide 5145W - Den tynde vandtætte handske
Handsken som holder hænderne tørre, uden at være klodset eller for varm! Guide 5145W er en tyndforet, vandtæt handske. Premium materiale med høj kraftpræstation gør den både slidstærk og bekvem.
 


22-09-2015;
Prisbillige og slidstærke handsker fra Guide

Sidste års nyhed, Guide 766, fik en fantastisk modtagelse. Nu har vi opbygget et helt sortiment med samme prisbillige og slidstærke inderhåndsmateriale. Modellerne hedder: Guide 767, Guide 768 og Guide 769W.

Til forskel fra skindhandsker har vi her et materiale, der tåler at blive vådt, og som til og med kan maskinvaskes. Med en belagt inderhånd holdes snavs og vand væk. Værdifuldt i de fleste situationer!

Læs mere om produkterne her:

03-09-2015;
L.Brador nyhed – 6012B

Lige i tide til sensommeren, præsenterer vi en tidløs, elegant bluse i vaffelstrik for kræsne og stilige håndværkere. Blusen er 100% bomuld, 215 g / m2. Vejl. udsalgspris: kr. 229,00

Læs mere her

01-09-2015;
En lysende innovation

En lysende innovation: CRESTO 1129 - med selvlysende D-ringe. 

En multifunktionel sele designet til lange arbejdsdage. Produkt designet kombineret med høj kvalitets materiale giver ekstremt god komfort og bevægelighed og er egnet til heldags brug. Så behagelig at du ikke har brug for pauser, hvor selen skal af.

Se filmen her

26-08-2015;
Zekler svejsehjelme

ZEKLER 4050 OG 4060: AUTOMATISK NEDBLÆNDELIGE SVEJSEHJELME. Uanset om du svejser dagligt eller bare en gang i mellem, har du ret til en bekvem svejsehjelm, som sidder stabilt og har en god balance. Zekler hjælper dig med det! Og du kan altid være sikker på, at Zeklers svejsehjelme har høj optisk kvalitet og ydelse, som du kan stole på. Hvis du derudover vil præge stilen lidt, kan du vælge et af vores grafikmotiver til din svejsehjelm!

Læs mere her

14-06-2015;
Guide CPN - Teknologien bag Alycore - spindelvæv i metalnet

Som et spindelvæv af metal. Således kan teknologien bag Alycore beskrives. Med sin multifunktion er Skære-, Punkterings-, Kanyle-handskerne her for at revolutionere branchen og skabe en beskyttelse, der er pålidelig, smidig og praktisk.

I Guides CPN kollektion kombineres Alycores teknologi med Skyddas erfaring og ekspertise inden for udvikling af værnemidler og arbejdshandsker. Ved at bruge Alycore i beskyttelseshandsker, skabes et helt unikt produkt, der både beskytter mod klassiske snitsår - men som også beskytter mod punktering, forårsaget af skarpe genstande såsom kanyler, stikkende buske eller knuste glasflasker.

Resultatet af samarbejdet er blevet til arbejds –og beskyttelseshandsker, der giver uovertruffen beskyttelse, og som er samtidig er smidige og fleksibele.

Sortimentet er opdateret og nye modeller er kommet til. Læs mere her

 


07-05-2015;
L.BRADOR BEDST I TEST!

BEDST I TEST! 
L.Bradors nye håndværkerbuks, 1042PB, er blevet kåret ”bedst i test” i en ny undersøgelse som er gennemført af Ekstra Bladets sektion, Håndværkeren. Andre bukser, som også var med i testen, var: Mascot, Fristads Kansas og Engel, Workzone. 
1042PB indgår i L.Bradors stretch-program, WorkMove, og findes lige nu hos udvalgte forhandlere. Buksen indgår i vores ordinære sortiment 1/9. 
Se testen her på side 12 i Ekstra Bladet (klik på nedenstående link) og læs den meget flotte omtale af L.Brador bukserne: 

http://www.e-pages.dk/ebannoncesalg/607/?_cldee=cnV0dC5oamVsbUBza3lkZGEuZGs%3D


04-05-2015;
Nye ansigter hos Skydda Danmark!

Mike Walker
Mike kommer fra Sanistål A/S, hvor han i de sidste to år har været ansat som teknisk specialist. Mike har været sælger siden 2002 og beskæftiget sig med teknisk salg til Industrien siden 1997. 
 
Kenneth Mylting
Kenneth har kørt som sælger i 16 år. I de sidste 5 år har han været ansat hos skoproducenten Atlas. Kenneth er oprindelig uddannet i autobranchen. 
Kenneth Mylting er 37 år og bosiddende i Ringsted, 

Både Mikes og Kenneths primære opgave i Skydda vil være at opbygge og styrke kunderelationerne på Sjælland.
 
Vi har med ansættelserne af Dorthe (1. marts), Mike og Kenneth fået tilført tre erfarne kapaciteter til den fortsatte udvikling af Skydda Danmark. Vi ønsker alle tre velkommen og glæder os til samarbejdet. Håber, at I vil tage godt imod vores nye kollegaer.

29-03-2015;
L.Brador poloer revet væk!

Her til foråret kom L.Brador med poloer i tre nye farver. Men allerede ultimo marts måtte L.Brador melde fuldstændig udsolgt, grundet den overvældende efterspørgsel. Det drejer sig om de nye forårsfarver i henholdsvis orange, grøn og blå.
Vi har heldigvis poloer på lager i andre farver.

Se øvrige poloer fra L.Brador her

02-03-2015;
Guides CPN sortiment udvides med fire nye modeller

Guide CPN - Teknologien bag Alycore - som et spindelvæv i et metalnet.
Således kan teknologien bag Alycore beskrives. Med sin multifunktion er Skære-, Punkterings-, Kanyle-handskerne her for at revolutionere branchen og skabe en beskyttelse, der er pålidelig, smidig og praktisk.

I Guides CPN kollektion kombineres Alycores teknologi med Skyddas erfaring og ekspertise inden for udvikling af værnemidler og arbejdshandsker. Ved at bruge Alycore i beskyttelseshandsker, skabes et helt unikt produkt, der både beskytter mod klassiske snitsår - men som også beskytter mod punktering, forårsaget af skarpe genstande såsom kanyler, stikkende buske eller knuste glasflasker.

 

 

 

 

Expand »
Læs mere om de enkelte modeller her