12-01-2017;
Fortsat øget fokus på sortiment

                                                                                                                                      Torsdag d. 12. januar 2017

Kære kunde,

Skydda Danmark A/S fortsætter rejsen mod at styrke sit fokus på nøje udvalgte brands. Målet er at blive endnu bedre til både egne varemærker, dvs. Guide, Zekler og L.Brador, samt på eksklusivt udvalgte, eksterne varemærker.

Fokuseringen muliggør, at vi nu kan opnå endnu højere kompetence, samt skarpere koncept for de udvalgte brands i porteføljen. I forlængelse heraf, giver det samtidig forbedrede betingelser for øget vækst og lønsomhed for dig som samarbejdspartner til Skydda Danmark A/S.

Ændringen betyder omstrukturering af organisationen, som træder i kraft omgående. Det vil også betyde en ny prisstruktur, dvs., helt nye vejl. salgspriser og rabatter i det nye sortiment, hvis ikrafttræden sker i forbindelse med den kommende prisjustering.

Mere information følger og har du evt. spørgsmål, kontakt da din respektive salgskonsulent eller alternativt vores kundesupport.

Paul Fredlund

Skydda Danmark A/S


28-11-2016;
Åbningstider mellem jul og nytår

Fredag d. 23. december kl. 8.00 - 13.00

Lørdag d. 24. december Lukket

Søndag d. 25. december Lukket

Mandag d. 26. december Lukket

Tirsdag d. 27. december kl. 9.00 - 14.00

Onsdag d. 28. december kl. 9.00 - 14.00

Torsdag d. 29. december kl. 9.00 - 14.00

Fredag d. 30. december kl. 9.00 - 13.00

Lørdag d. 31. januar Lukket

Søndag d. 1. januar Lukket

Mandag d. 2. januar kl. 8.00 - 16.00

Rigtig glædelig jul og godt nytår!


07-11-2016;
GUIDE vandtætte handsker

"Der findes ikke dårligt vejr - det hedder dårlig påklædning" Vi er nu kommet i en yderst regnfuld periode og dét har GUIDE løsningen på. Tag bl.a. Guide 775W - der både er foret og vandtæt, pris kun kr. 59,00 vejl. udsalgspris! Kontakt os på tlf. 43909000 og hør mere.

Læs mere på: http://guide.eu/dk/waterproof.html


02-06-2016;
Fuld fart på L.Brador workwear og Guide sikkerhedshandsker

Den svenske koncern Skydda, er med en omsætning på over kr. 1 mia., blandt nordens største leverandører af avanceret erhvervsbeklædning og beskyttelsesudstyr og har siden 2011 været repræsenteret på det danske marked.

Virksomheden investerer nu mere i markedsføring og promovering af koncernens to hovedbrands GUIDE og L.BRADOR i en langsigtet og ambitiøs motorsportssatsning med racing teamet; L.Brador-Raceclub

L.Brador-Raceclub stiller op med to Supertourisme Turbo racere, som køres af teamejer Kim Rødkjær i #73 og Kenneth Jensen i bil #44.

Derudover stiller teamet med to unge supertalenter Formel Ford, med den bare 15 årige Christian Rasmussen, som lagde ud med at vinde sit første løb, og den suverænt mesterskabsførende, 17 årige Daniel Lundgaard, søn af den tidligere rally-europamester Henrik Lundgaard.

I Supertourisme seriens anden sæson er feltet vokset til 20 biler og serien vises live på de regionale tv2-kanaler landet over. Programmerne er blevet set af rekord mange seere og DST er dermed blevet et særdeles attraktivt udstillingsvindue for sponsorer.

Læs mere på raceclub.dk

Også i forhold til kundepleje er Supertourisme serien helt unik. Racerne er nemlig alle udstyret med passagersæder, hvor sponsorer og kunder får lejlighed til en fartoplevelse der overgå de flestes fantasi.

Expand »

13-05-2016;
Skydda Danmark tydeliggør sit sortimentsudbud

                                                                                                                         Hedehusene, 13. maj 2016

Kære kunde,

Skydda Danmark vil, den 1 juli, foretage en sortimentsændring. Målet er at tydeliggøre produktporteføljen mod markedet og blive endnu skarpere inden for de udvalgte brands, som vi har valgt at satse på.

I 2011 etablerede Skydda sig på det danske marked, med visionen om at have et totalsortiment inden for personlige værnemidler. På grund af højere krav og forventninger er tiden inde til at træffe et strategisk valg. Vores valg bygger på, at vi vil øge fokus på et antal udvalgte varemærker, eller brands. Dette gør vi ved at indsnævre vor produktportefølje.

De brands, som Skydda vil fokusere på i Danmark fra og med 1 juli er:

Guide, Cresto, Zekler, L.Brador, Sundströms, Ansell, Microgard, Arbesko, Båstads, Scott, Uvex, Adapt, Deb og Cederroths.

Med et mere tydeligt defineret vareudbud, så gør vi det enklere for jer, såvel som for os selv. Nogle af de umiddelbare fordele vi ser i vores nye sortiment er øget kompetence, enklere at vælge rette produkt, mulighed for bedre løsningskoncept inden for hvert brand m.m.

Vi forestiller os, at der kommer til at opstå spørgsmål i forbindelse med denne information og vi vil derfor opfordre jer at kontakte os. Kontakt enten ansvarlig sælger eller kundesupport.

Med venlig hilsen

Paul Fredlund

Skydda Danmark A/S


10-05-2016;
To Merchandisere / Brand assistenter søges

Skydda Danmark A/S, søger to dygtige merchandisere til at betjene vores forhandlere.
Har du lyst til at indgå i et dynamisk salgsteam? Trives du med at afholde mange daglige kundebesøg? Vil du være med til at opbygge vores brands på markedet?

Se jobopslaget her:

merchandiser.pdf


21-03-2016;
Beskyt ørerne med fedt udstyr fra ZEKLER


Tjek vores kampagne her


18-02-2016;
Nu findes vores nye L.Brador kollektion, forår/sommer`16 på nettet

Nu findes vores nye L.Brador kollektion, forår/sommer`16 på nettet. Få en sneak peak på vores cool forårskollektion, som snart lander i alle butikkerne. Den består bl.a. af den næste generation stretchbukser og den nye damkollektion. Enjoy!

KLIK HER


14-02-2016;
Mød Skydda Danmark på BYGGERI `16

Skydda Danmark A/S på BYGGERI `16

Besøg os på stand E-7511.

Under messedagene har vi en række attraktive tilbud, som kan ses på vores stand. Tilbuddene gælder alle fire dage.

Vi lancerer flere interessante produktnyheder fra vore egne brands:

L.Brador Arbejdsbeklædning

GUIDE Arbejdshandsker

Zekler, Tekniske værnemidler

Cresto Faldsikring

- bl.a. den nye letvægtsbrille fra Zekler, SS `16 kollektionen fra L.Brador, Guide Selected and more! Vi lover dig at det bliver ikke kedeligt. Med os har vi også mærkerne: Sundström, Microgard, Arbesko, Uvex og Deb. Og ikke mindst faglig kompetence på standen.

Klik her og udskriv dit gratis adgangskort til messen.

BYGGERI’ 16 afholdes 1. – 4. marts 2016 i MESSE C, Fredericia for 17. gang og er åbent dagligt fra kl. 9.30 – 17.00. BYGGERI-messen har igennem årerne positioneret sig som Skandinaviens vigtigste fagmesse for byggevarer.

 

 


26-01-2016;
Ny medarbejder i Skydda Danmark A/S

Ny medarbejder i Skydda Danmark A/S
Lisbeth Bermann tiltræder pr. 1. februar som intern sælger i Skydda Danmark.
Hendes primære arbejdsopgaver vil være telefonisk rådgivning og vejledning af vore kunder, samt ordrebehandling. Lisbeth er 46 år, gift og bor i Kalundborg.

Lisbet Bermann er oprindeligt uddannet i detailbranchen og har igennem de sidste 16 år arbejdet med salg af arbejdsbeklædning, sikkerhedsfodtøj, handsker, samt øvrige PPE produkter. Lisbeth er branchekendt og har bl.a. været ansat i Lemvigh-Müller og senest i S.V.S Værktøj. Vi beder vores kunder tage godt imod Lisbeth og glæder os til hun skal starte.